Nieuws

Dysfatische ontwikkeling Eindhoven geannuleerd

Share This:

De extra 3-daagse cursus Dysfatische ontwikkeling in Eindhoven hebben we helaas moeten annuleren. We hadden te weinig deelnemers om de cursus haalbaar maar ook interessant voor de deelnemers te maken.

Binnenkort gaan we weer aan de slag met het cursusprogramma van schooljaar 2019-2020. De cursus Dysfatische ontwikkeling zullen we zeker weer inplannen.

Informatiegids vo

Share This:

De informatiegids voor het voortgezet onderwijs is geheel vernieuwd.

Vanaf 21 maart zal de gids te bekijken en te bestellen zijn via de website.

Extra cursus Dysfatische ontwikkeling

Share This:

Wegens veel belangstelling organiseren we in het voorjaar een 2e cursus Dysfatische ontwikkeling.  Deze zal plaatsvinden in BCN Eindhoven, een mooie locatie die met ov en auto ook prima bereikbaar is.

Data: vrijdag 29 maart, vrijdag 12 april en vrijdag 24 mei 2019
Locatie: BCN Eindhoven

Direct aanmelden!

Meer informatie >>

Extra studiedag voor de jonge kleuter

Share This:

Wegens veel belangstelling hebben we een 2e studiedag over de jonge kleuter met downsyndroom ingepland. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 1 februari 2019 bij BCN in Utrecht.

Meer informatie en aanmelding >>

3-daagse Dysfatische ontwikkeling VOL

Share This:

De 3-daagse cursus over Dysfatische ontwikkeling van Jettie Buma is helemaal vol. Het is een zeer praktische cursus dus houden we de groep bewust klein. Mocht u belangstelling hebben in een eventuele cursus in het voorjaar dan horen we dat graag bertien@vim-online.nl

Terugkomdag geannuleerd

Share This:

De terugkomdag over Dysfatische ontwikkeling van aanstaande vrijdag is helaas geannuleerd. Er waren te weinig deelnemers om een haalbare studiedag te organiseren. VIM vindt het belangrijk om deelnemers wel verder te helpen als ze vragen hebben. De aangemelde deelnemers is daarom persoonlijk advies aangeboden.

studiedag ‘overgang naar groep 3’

Share This:

In het begin van het jaar plannen we altijd alle studiedagen in. Niet alle sprekers zijn dan nog bekend. Deze maken we bekend als alles rond is.

Voor de studiedag 'Meedoen in de onderbouw: overgnag naar groep3' hebben we Karin de Geeter gevraagd een bijdrage te leveren. Zij is werkzaam als orthopedagoog bij De Geeter en Munsterman en moeder van een zoon met downsyndroom van bijna 7 jaar die regulier onderwijs volgt. Vanuit haar achtergrond zal ook zij ongetwijfeld een betekenisvolle bijdrage leveren aan deze dag.

Meer informatie en aanmelden.

Studiedag Peuter gaat door!

Share This:

Er zijn voldoende aanmeldingen, dus de studiedag 'De peuter met downsyndroom' gaat door. Er is nog ruimte voor extra deelnemers.

Wachtlijst kleuter dag

Share This:

De studiedag over de kleuter met downsyndroom van 28 september loopt wederom erg goed. We hebben net de inschrijving gesloten en een wachtlijst ingesteld. Bij voldoende mensen op de wachtlijst zullen we de dag elders in het jaar nogmaals organiseren.

De Peuter met downsyndroom

Share This:

De inschrijving voor de studiedag de peuter met downsyndroom op vrijdag 14 september staat nog open. We hebben bijna voldoende deelnemers om de studiedag door te laten gaan. Geef je nog snel op! Dat kan nog tot komende vrijdag.